Tobias Zackaroff  

Pilot och ansvarig för allt praktiskt och teoretiskt 

Jag arbetar som räddningsledare på Arlanda flygplats och har en lång erfarenhet av flyg- och flygsäkerhet.

Har lång erfarenhet av det mesta inom flyg. Började min flygkarriär på Uppsala flygklubb. Har sedan byggt på certifikat och erfarenheter till där jag är idag. Strax över 2000 timmar i luften varav ca 600 timmar aerobatic.

Flyglärare i avancerad flygning i många år, men har lagt den aktiva instruktörsrollen på hyllan och fokuserar mest idag som coach åt gamla elever och piloter i vidareutveckling. Bakgrund inom airshow och flyger aktivt flyguppvisningar och åt mina sponsorer med min egna Pitts S2.
Är även instruktör på Flygstridsskolan som ligger ute på Arlanda flygplats.

Jag är en person som gärna drar mig till de som har ett stort flygintresse, behöver en stöttande hand teoretiskt eller bredvid sig i planet (safety pilot) och då enbart som coach och inte som PIC (pilot in command). Att få tillbaka personer i flyget, se någon utvecklas i sin flygning eller i sitt intresseområde är det som driver mig. Kanske du efter min vägledning och sedermera hjälp att kontakta rätt flygskola/lärare, kommer vidare inom din flygning?!

Jag erbjuder en total prestigelös utveckling för dig som inte vill vända dig till en flygskola utan mer är intresserad av en vägledande coach med allt vad det innebär. Hos mig får du en trygg kontakt som visar dig flygets underbara värld, coachar och finns där för dig i din utveckling eller återkomst i flyget. Finns stationerad i Uppsala men kan ta mig till dig och ditt fält om så önskas. Dock inom Sveriges gränser då närheten hem till familjen är det jag värdesätter mest.

Julia Zackaroff

Ansvarig för företagsutveckling, ekonomi samt det administrativa. Utbildningsansvarig i sjukvård, brand och säkerhet. Jobbar även med marksupport vid flygning och flyguppvisning.

Bakgrund inom räddningstjänst samt brandutbildning. Även erfarenhet från SOS Alarm som operatör.